ETO S 9000

Az új S 9000 GEALAN rendszer 82,5 milliméteres beépítési mélységű kombinált rendszerként azonos mértékben egyesíti a közép- és ütközőtömítés tulajdonságait és előnyeit. A nagy beépítési mélység, a keret és a szárny hat profilkamrája és az akár három körülfutó tömítőszint garantálja a kiemelkedő hőszigetelési teljesítményt. Az ablakok ezzel a legszigorúbb követelményeknek is megfelelnek.


  • [[1]] Alkalmas az akár 52 mm (STV® 54 mm) vastagságú, háromrétegű üvegezés befogadására is.
  • [[2]] Keskeny elölnézeti szélesség és dizájnorientált 15°-os ferdeségű élek.
  • [[3]]Intelligens tömítési elgondolás akár három tömítési szintig.
  • [[4]]Optimálisan használható az STV®-vel, vagyis az üveg és a szárny szárazragasztásával.
  • [[5]]Nagyon jó hő- és hangszigetelés a hatkamrás felépítménynek és a tok és a szárny nagy beépítési mélységének köszönhetően.

82
depth
4
lock
3
layer
6
airlock

AZ S 9000 ÚJ EMELŐ-TOLÓ AJTAJA
MODERN MEGJELENÉS – KORLÁTOK NÉLKÜL

OTTHONI KÉNYELEM – EGYSZERŰEN 

A tolóelemek a modern lakótér klasszikus stíluselemei, mivel a hatalmas üvegfelületek nyugalmat és eleganciát sugároznak. A GEALAN S 9000 új emelő-toló ajtók a fenti követelményeknek vizuálisan és funkcionálisan is nagyon megfelelnek.

Technológiánkkal gond nélkül mozgathatók a nagyméretű ajtóelemek is. Mindegy, hogy az ajtó nyitva vagy zárva van-e. Mindkét esetben sok fény áramlik a helyiségbe. A szinte küszöbmentes padlócsatlakozás pedig megszünteti a benti és a kinti világ elkülönítését.

További termékek